RECEPTEK

Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Qiche-el

2021.05.11 23:38
Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Qiche-el

Kecskesajttal Töltött Venison Gusto Vaddisznó Bresaola Tekercs, Vaddisznó Quiche-el, Tormakrémmel,

Céklával, Pirított Tökmaggal, Vadalmával, Bazsalikommal – Alen Anzelc

 

HOZZÁVALÓK

  • 50g Venison Gusto Vaddisznó Sonka
  • 100g Kecskesajt
  • 100g Vaj
  • 175g Liszt
  • 3 Tojás
  • Só, Bors
  • 100g Venison Gusto Vaddisznó Paprikás Szalámi
  • 100g Bébispenót
  • 100ml Tejszín
  • 50g Torma
  • 50g Mascarpone
  • 1l Céklalé
  • 100g Tökmag
  • Vadalma
  • Bazsalikom

ELKÉSZÍTÉS

  • A Tekercshez Szeleteljük Vékonyra A Vaddisznó Bresaolát, És Helyezzük Egy Fóliára. Keverjük Krémesre És Kenhetőre A Kecskesajtot, Majd Kenjük A Vaddisznó Bresaola Szeletekre, És Szorosan Tekerjük Fel. Tegyük A Hűtőszekrénybe, És Hagyjuk Jól Lehűlni, Hogy Könnyen Szeletelhető Legyen.
  • A Leveles Tészta Elkészítéséhez Keverjük Össze A Vajat, Lisztet, 2 Evőkanál Hideg Vizet, 1 Tojást, És Egy Csipet Sót. A Töltelékhez Kockázzuk Fel A Vaddisznó Paprika Szalámit, És Gyorsan Pirítsuk Meg Egy Kis Vajon A Spenóttal, Ízesítsük Fekete Borssal. Keverjünk Össze 2 Tojást 100 Ml Tejszínt, Sót És Borsot. Töltsük Meg A Quiche Pitéket Szalámival És Öntsük Rá A Tojást És Tejszínes Keveréket. 160 Fokon Kb. 25 Percig Süssük A Pite Méretétől Függően.
  • Reszeljük Le, Vagy Vágjuk Finomra A Tormát, És Keverjük Össze A Mascarponeval. Ízlés Szerint Adjunk Hozzá Sót És Borsot.
  • A Cékla Püréhez Lassú Tűzön Főzzük Az 1 L Céklalét, Amíg 50 Ml-Ré Sűrűsödik.
  • A Tökmagot Szárítsuk Ki, És Pirítsuk Meg.
  • Tálaljuk, És Kész Is Az Ínycsiklandó Ételkülönlegesség.