RECEPTEK

Grillezett Szarvasborda Szarvas Bresaolával és Sütőtök Krémmel

2021.05.11 23:38
Grillezett Szarvasborda Szarvas Bresaolával és Sütőtök Krémmel

Grillezett Szarvasborda Nyitott, Petrezselymes Ravioliban, Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprika

Szalámival, Sütőtök krémmel, Teran Vörösbor Mártással, Grillezett Vargánya Gombával – Alen Anzelc

 

HOZZÁVALÓK:

  • 140g Liszt
  • 1 Csokor Petrezselyem
  • Olíva Olaj
  • 2 Tojás
  • 100g Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprikás Szalámi
  • 50g Mogyoróhagyma
  • 100g Vargánya Gomba
  • 300g Sütőtök
  • 200g Kókusztej
  • 50g Sózatlan Vaj
  • Só, Bors
  • 180-200g (1 Pár) Szarvasborda
  • 1l Teran (Szlovén) Vörösbor
  • 0.5l Tejszín
  • Só, Bors
  • Kakukkfű

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A raviolihoz keverjük össze a lisztet, tojást, petrezselymet, olajat és két evőkanál hideg vizet. A tésztát tegyük be a hűtőszekrénybe, és 30 percig hagyjuk állni.
  2. Főzzük ki jó sós forrásban lévő vízben 6 percig, miután megfőtt tegyünk rá egy kis vajat.
  3. A sütőtök krém elkészítéséhez hámozzuk meg, és vágjuk fel kockákra a sütőtököt, adjuk hozzá a vajat, sót és borsot, majd főzzük egy órán keresztül a kókusztejben.
  4. Grillezzük meg a vargánya gombákat, és a szarvasbordákat.
  5. A mártáshoz külön edényben keverjük össze a vörösbort és a tejszínt, adjunk hozzá sót, borsot és kakukkfüvet, majd készítsük el a mártást.
  6. Tálalás után Jó Étvágyat kívánunk hozzá!