RECEPTEK

Pisztráng Filé-Tekercs Mandulával és Vaddisznó Bresaolával

Pisztráng Filé-Tekercs Mandulával és Vaddisznó Bresaolával, Beurre Blanc Mártással, Párolt Spárgával, Fűszerezett Áfonyával - Roman Martsinkevich

 

Vaddisznó bresaolába tekert füstölt fekete tigrisrák farok

Vaddisznó bresaolába tekert füstölt fekete tigrisrák farok, mártogatóssal - Tóth Márió, Mogyorósi Donát

Forró Osztriga Jeruzsálemi Articsókával és Szarvas Szalámival

Forró Osztriga Jeruzsálemi Articsóka Krémmel és Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprikás Szalámival – Roman Martsinkevich

 

Párolt Körte Szarvas Sonkával és Márványsajttal

Töltött Párolt Körte Venison Gusto Szarvas Sonkával és Márványsajttal – Misu Varga

 

Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival

Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival és Grillezett Zöldséggel – Misu Varga

 

Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval

Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval, Zöldséggel tálalva

és Venison Gusto Szarvas Szalámi Risotto Rockettal – Gemma Hall

 

Füstölt Szarvas Csokoládé Fondant

Füstölt Szarvas Csokoládé Fondant– Ella Ruxton​ – 4 személyre

 

Zöldborsó Krémleves Vaddisznó Szalámival, Zsemlemorzsával és Grillezett Libamájjal

Zöldborsó Krémleves Vaddisznó Szalámival, Zsemlemorzsával és Grillezett Libamájjal - Norbert Misley

 

Gnocchi Apróra Kockázott Vaddisznó Szalámival, Dióval, Krémes Csalán Mártással

Gnocchi Apróra Kockázott Vaddisznó Szalámival, Dióval, Krémes Csalán Mártással - La Hongroise

 

Szarvas és Vadgomba Ravioli Paradicsom Szósszal

Szarvas és Vadgomba Ravioli Paradicsom Szósszal– La Hongroise

 

2021.05.11 23:38
Szarvas Bresaola Sushi

Füstölt Szarvas Bresaolás, Pirított Hagymás, Kápia- és Zöld Paprikás, Zöld Spárgás Sushi Petrezselyemmel és Szarvasgomba Kaviárral – Misu Varga

 

Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Qiche-el

Kecskesajttal Töltött Venison Gusto Vaddisznó Bresaola Tekercs, Vaddisznó Quiche-el, Tormakrémmel,

Céklával, Pirított Tökmaggal, Vadalmával, Bazsalikommal – Alen Anzelc

 

Grillezett Szarvasborda Szarvas Bresaolával és Sütőtök Krémmel

Grillezett Szarvasborda Nyitott, Petrezselymes Ravioliban, Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprika

Szalámival, Sütőtök krémmel, Teran Vörösbor Mártással, Grillezett Vargánya Gombával – Alen Anzelc