Vaddisznó Csípős Paprikás Kolbász

Cikkszám: KWBSP
Vaddisznó Csípős Paprikás Kolbász

Vaddisznó Csípős Paprikás Kolbász

Cikkszám: KWBSP
Raktáron 
3 500 Ft

A Vaddisznó kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el.

A világhírű magyar csípős nemes pirospaprika adja a kolbász testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül.

A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.

A vaddisznó húsa magasabb zsírtartalmú, mint az őzé vagy a szarvasé ezért az általunk használt, folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik. Ezen tényezők együttesen eredményezik a kolbász különleges, csak rá jellemző textúráját és összetett, gazdag ízét.

Összetevők: vaddisznóhús, sertés hasaalja szalonna, csípős pirospaprika, só, fűszerek

Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200mm (hossz), 250 gramm