Szarvas Csípős Paprikás Kolbász

Cikkszám: KRDSP
Szarvas Csípős Paprikás Kolbász

Szarvas Csípős Paprikás Kolbász

Cikkszám: KRDSP
Raktáron 
3 500 Ft

A Szarvas kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
A világhírű magyar csípős nemes pirospaprika adja a kolbász testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül.

A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.

A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.

Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, csípős pirospaprika, só, fűszerek

Méretek: 55-65 mm (átmérő), 190-220 mm (hossz), 250 gramm