szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Vízibivaly Nemespenészes Szalámi

Vízibivaly húsból, mangalica szalonnából, minden fűszer nélkül, csak só hozzáadásával, lassan füstölve, közel öt hónapnyi gondos odafigyeléssel készül. Az utánozhatatlan ízvilág megteremtése komoly szaktudást és aprólékos munkát igényel. Igazán kivételes termék a Szürkemarha Nemespenészes avagy téliszalámi mellett.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten papírvékony szeletekre szelve rendelkezik a legnagyobb élvezeti értékkel, így bontakoznak ki fenséges ízei. Rendkívűl komplex termék, köszönhetően a 18-20 hetes érlelésnek, ezért íze utánozhatatlan.

Összetevők: Vízibivaly Hús, Mangalica Szalonna, Só

Elkészítési idő: 18-20 hét

Méretek: 60mm (átmérő),  250mm (hossz), 430-450 gramm

Tárolás: száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE