szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Vaddisznó Szalámi

Vaddisznó Szalámink is a legjobb minőségű húsból, csak válogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül. A Vaddisznóhús magasabb zsírtartalmának köszönhetően az eredmény egy rendkívül zamatos szalámi.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy puhább sajtokkal, mint a Camambert, Reblochon vagy a Tomme de Savoie, de a felhasználásnak csak a képzelet szabhat határt.

Összetevők: vaddisznóhús, sertés hasaalja szalonna, pác só, fűszerek

Elkészítési idő: 8-9 hét

Méretek: ~ 40-42 mm (átmérő), 200 mm (hossz), 240-270 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

 

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE