szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Vaddisznó Bresaola

Régi, hagyományokhoz hű módszert használunk a Vaddisznó Bresaola elkészítéséhez. Feketeborsot, koriandert és borókabogyót kombináljuk a pácban, majd bükkfán füstöljük a válogatott húsokat. Ez adja az érlelt Vaddisznó Bresaolánk remek, különleges ízét.

Textúra: tökéletesen puha a belsejében

Felszolgálás: papírvékony szeletekre szelve szobahőmérsékleten, vagy kicsit alatta. Fogyaszthatjuk magában vagy rátehetjük spenót saláta ágyra, retekkel, fenyőfamaggal, olíva olaj és citromlé vagy balzsamecet keverékével és frissen reszeljünk rá parmezánt. Egy elegáns kiegészítő lehet bármely gourman asztalán.

Összetevők: Vaddisznóhús, Pác só, Fűszerek

Elkészítési idő: 8-10 hét

Tárolás: száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve. A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges. Felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból és a fent említettek szerint tárolja.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE