szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szürkemarha Paprikás Szalámi

Ebben a szalámiban a Magyar Szürkemarha húsé a vezető szerep, melyet mangalica szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Ez tesz minden falatot ellenállhatatlanná.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár paradicsomos alapú tésztákban, esetleg feltétként vagy töltelékként bármilyen fogásról legyen is szó.

Összetevők: Magyar Szürkemarha Hús, Mangalica Szalonna, Pirospaprika, Só, Fűszerek

Elkészítési idő: 7-8 hét

Méretek: 50mm (átmérő),  250mm (hossz), 290-320 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentesTartósítószermentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE