szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szürkemarha Paprikás Szalámi

Ebben a szalámiban a Magyar Szürkemarha húsé a vezető szerep, melyet szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Ez tesz minden falatot ellenáll- hatatlanná.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár paradicsomos alapú tésztákban, esetleg feltétként vagy töltelékként bármilyen fogásról legyen is szó.

Összetevők: szürkemarha hús, sertés hasaalja szalonna, pirospaprika, só, fűszerek

Elkészítési idő: 8-9 hét

Méretek: ~ 40-42 mm (átmérő), 200mm (hossz), 240-270 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

 

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentesTartósítószermentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE