szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szürkemarha Nemespenészes Szalámi

Szürkemarha húsból, mangalica szalonnából, fűszerek nélkül, csak só hozzáadásával, lassan füstölve készül közel öt hónapnyi gondos odafigyeléssel. Az utánozhatatlan ízvilág megteremtése komoly szaktudást és aprólékos munkát igényel. Igazán kivételes termék a Vízibivaly Nemespenészes avagy téliszalámival együtt.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten papírvékony szeletekre szelve rendelkezik a legnagyobb élvezeti értékkel, így bontakoznak ki fenséges ízei. Rendkívűl komplex termék, köszönhetően a 18-20 hetes érlelésnek, ezért íze utánozhatatlan.

Összetevők: Magyar Szürkemarha Hús, Mangalica Szalonna, Só

Elkészítési idő: 18-20 hét

Méretek: 60mm (átmérő),  250mm (hossz), 430-450 gramm

Tárolás: száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE