szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szarvas Szalámi

A Szarvas Szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma  felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül. A Szarvashús textúrájából adódóan szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges aromáját.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.

Összetevők: 55% Szarvashús, 30% Sertés hasalja Szalonna, 15% Mangalica hús, Só, Rózsabors, Fűszerek

Elkészítési idő: 9-10 hét

Méretek: 47mm (átmérő),  250mm (hossz), 260-290 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE