szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szarvas Paprikás Szalámi

Ebben a minőségi, nemes szarvashúsból, hagyományos eljárással készült szalámiban a magyar pirospaprika adja a testességet. A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet.

Összetevők: 55% Szarvashús, 30% Sertés hasalja Szalonna, 15% Mangalica hús, Pirospaprika, Só, Fűszerek

Elkészítési idő: 9-10 hét

Méretek: 47mm (átmérő),  250mm (hossz), 260-290 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE