szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szarvas Bresaola

Meggyőződésünk, hogy a Szarvas Bresaola az egyik legkiválóbb termékünk, a hagyományos elkészítési módnak és a szarvashús textúrájának köszönhetően, ami még varázslatosabbá teszi mint a Vaddisznót. A borókabogyó-, babérlevél- és fehérbors pác valamint a visszafogott füstölés összhangja gazdag ízt ad az érlelt Szarvas Bresaolának – alacsony koleszterinszint- és zsírtartalom mellett.

Textúra: tökéletesen puha a belsejében

Felszolgálás: papírvékony szeletekre szelve szobahőmérsékleten, vagy kicsit alatta. Fogyasszuk magában vagy példaul rá tehetjük rukkola saláta ágyra, frissen tört feketeborssal és parmezánnal. Öntsünk rá egy kevés olíva olajat és citromot vagy balzsamecetet. Aki megkóstolja, garantáltan nem fog benne csalódni!

Összetevők: Szarvashús, Pác só, Fűszerek

Elkészítési idő: 8-10 hét

Tárolás: száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve. A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges. Felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból és a fent említettek szerint tárolja.

LaktózmentesGluténmentesSertésmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE