A Special Edition Szarvas termékcsaláddal eltérünk a hagyományoktól. Egyedülálló, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, melyekben vízibivaly faggyúval helyettesítjük a sertés szalonnát ami egy gazdagabb íz-élményt eredményez.
A kellemesen selymes jegyek ebben a különleges, nem mindennapi szalámiban a vízibivaly faggyúnak és a válogatott prémium Szarvashúsnak köszönhető, mely kevés fehér- és rózsaborssal fűszerezve egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Az egyik legkiemelkedőbb a szalámik közül, karakteres, szervírozhatjuk a Paprikás és Csípős változatával egy tálon előételként zöldségekkel, salátával. További felhasználási ötletek találhatóak a receptjeinknél.
Összetevők: 80% Szarvashús, 20% Vízibivaly faggyú, Pác só, Fűszerek
Elkészítési idő: 7 hét
Méretek: 47mm (átmérő), 250mm (hossz), 280-310 gramm
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.


