szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Special Edition Szarvas Paprikás Szalámi

A Special Edition Szarvas termékcsaláddal eltérünk a hagyományoktól. Egyedülálló, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, melyekben vízibivaly faggyúval helyettesítjük a sertés szalonnát, ami egy gazdagabb íz-élményt eredményez.

Ez az érett, különleges szalámi megtölti a szájat kellemes selymességgel, a válogatott prémium Szarvashúsnak és Vízibivaly faggyúnak köszönhetően. Testességét a Pirospaprika és az egyedi fűszerezés adja.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Az egyik legérdekesebb a szalámik közül. Karakteres, szervírozhatjuk akár a Natúr és Csípős változatával egy tálon előételként zöldségekkel, salátával. További felhasználási ötletek találhatóak a receptjeinknél.

Összetevők: 80% Szarvashús, 20% Vízibivaly faggyú, Pirospaprika, Pác só, Fűszerek

Elkészítési idő: 7 hét

Méretek: 47mm (átmérő),  250mm (hossz), 280-310 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.

A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

LaktózmentesGluténmentesSertésmentes

 

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE