szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Egész Vaddisznó Bresaola

Az első osztályú Vaddisznó combok feketebors, koriander és borókabogyó hozzáadásával sós pácban töltenek két hetet, majd parázsló bükkfa forgácstól kellemes füstölt ízt kapnak, mely a hosszú érlelési folyamat végére teljesedik ki. A természetes enzimek helyreállását követően egy stabil, sokáig élvezhető, karakteres íz-világú, rendkívül zamatos termék jön létre.

Textúra: sima, egyre puhább a csonthoz közeledve

Felszolgálás: vékonyra szelve, a gasztronómiában minden téren megállja a helyét

Összetevők: Vaddisznóhús, Pác só, Fűszerek

Elkészítési idő: minimum 18-20 hét

Mérete: 3-5 kg között

Tárolás: száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve. A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges. Felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból és a fent említettek szerint tárolja.

LaktózmentesGluténmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE