szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Egész Szarvas Bresaola

A válogatott, zsírban - és koleszterinben szegény combokat borókabogyóval, babérlevéllel és fehérborssal fűszerezett sós pácban két hétig pihentetjük, majd a bükkfa füsttől kap egy meghatározó, de nem tolakodó ízt. Ezt követi a 18-20 hetes érlelés, ahol helyreállnak a természetes enzimek, ettől válik ez a csodás termék könnyen emészthetővé és hosszan eltarthatóvá. Az Egész Szarvas Bresaola Csonton termékeink koronázatlan királya.

Textúra: sima, egyre puhább a csonthoz közeledve

Felszolgálás: vékonyra szelve, a gasztronómiában minden téren megállja a helyét

Összetevők: Szarvashús, Pác só, Fűszerek

Elkészítési idő: minimum 18-20 hét

Mérete: 3-7 kg között

Tárolás: száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve. A csomag felbontása után súly veszteség lehetséges. Felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból és a fent említettek szerint tárolja.

LaktózmentesGluténmentesSertésmentes

Rendeléshez vagy további információért kattintson az alábbi gombra:

MEGOSZTOM A TERMÉKET

VISSZA A TETEJÉRE