szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Szarvas Bresaola Sushi

Füstölt Szarvas Bresaolás, Pirított Hagymás, Kápia- és Zöld Paprikás, Zöld Spárgás Sushi Petrezselyemmel és Szarvasgomba Kaviárral – Misu Varga

Szarvas Bresaola Sushi

HOZZÁVALÓK

  • 1 bögre SunRice Japanese Style Sushi rizs, megmosva
  • 1 evőkanál főszeres rizsecet
  • 4 Nori lap (szárított, pörkölt hínár)
  • 100g hosszára vágott Venison Gusto füstölt Szarvas Bresaola
  • 1/8 kápia paprika és zöldpaprika, vékony csíkokra vágva
  • 1 zöldspárga, vékony csíkokra vágva
  • 8g szárított, pirított hagyma
  • Szarvasgomba kaviár
  • Petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük a rizst egy serpenyőbe, adjunk hozzá másfél bögre vizet, és hagyjuk nagy lángon. Fedjük le, és forraljuk fel. Majd vegyük takarékra és lassú tűzön 15 percig főzzük amíg az összes víz elfő róla. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni 5 percig.
  2. Helyezzük a rizst és az ecetet egy tálba, keverjük össze. Hagyjuk teljesen lehűlni, majd rendszeresen keverjük meg, amíg teljesen összeáll.
  3. Nedves kézzel a rizskeverék ¼-ét kenjük szét egy sushi tekerő bambuszlapra, tegyünk rá egy nori lapot a fényes oldalával lefelé. Tegyük rá a kápia-és zöldpaprikát, a spárga csíkokat, és szórjuk meg a pirított hagymával. A sushi tekerő bamuszlapot használva tekerjük fel.
  4. Helyezzük a Szarvas Bresaola szeleteket a tekercs köré, úgy, hogy a tekercs három oldalát fedje be a Bresaola, és a sushi tekerő bambusz lap segítségével tekerjük fel, úgy, hogy a 4. oldalt is fedje.
  5. Minden tekercset vágjunk 4 szeletre.
  6. Ízesítsük a sushinkat petrezselyemmel és szarvasgomba kaviárral

MEGOSZTOM A RECEPTET

VISSZA A TETEJÉRE