szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval

Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Risottoval, Zöldséggel tálalva, és Venison Gusto Szarvas Szalámi Risotto Rockettal – Gemma Hall

Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval

HOZZÁVALÓK:

  • 1 lazac filé
  • Venison Gusto Vaddisznó Paprikás Szalámi
  • Venison Gusto Szarvas Szalámi
  • Bors
  • 10ml zöldségleves alaplé
  • 1 evőkanál
  • Kakukkfű
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 kis hagyma
  • ¼ kápia paprika
  • ¼ zöld paprika
  • 50 Arborio rizs

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Sütőben süssünk meg egy felkockázott paprikát olíva olajban, egy cm-es darabokra vágott csípős paprikás Vaddisznó Szalámit amíg megpuhul. Hagyjuk kihűlni, és távolítsuk el a paprika héját, helyezzük aprítóba a 10 ml zöldséglevessel engedjük fel.
  2. Helyezzük a lazacot egy serpenyőbe egy nagy darab vajjal , úgy, hogy a bőrös része legyen alul, addig pirítsuk, amíg az egyik fele meg nem pirul, majd fordítsuk meg, hogy a másik fele is megpiruljon, végül öntsük rá a mártást, és, helyezzük a sütőbe 4 percre.
  3. Keverjünk össze 1 evőkanál olíva olajat, kakukkfüvet, 1 gerezd fokhagymát, 1 kisebb hagymát, vagy mogyoróhagymát, ¼ kápia paprikát, ¼ zöld paprikát, 1 cm-es darabokra vágott Szarvas Szalámit, 50 g Arborio rizst, enyhén pirítsuk 4 percig. Aztán adjunk hozzá kb. 250 ml zöldséglevest, lépésről-lépésre, folyamatosan kevergetve amíg elkészül.
  4. Azonnali tálalás után jó étvágyat kívánunk hozzá!

MEGOSZTOM A RECEPTET

VISSZA A TETEJÉRE