szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival

Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival és Grillezett Zöldséggel – Misu Varga

Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival

HOZZÁVALÓK:

  • 1 pisztráng filé
  • 100g Venison Gusto vaddisznó paprikás szalámival
  • 100g vaj
  • Vegyes zöldség

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Először is ellenőrizzük, hogy a pisztráng filék szálkamentesek, majd sózzuk és borsozzuk őket.
  2. Helyezzük a pisztráng filéket egy párolóedénybe, és adjunk hozzá egy kis vajat.
  3. Fedjük le, és fedő alatt pároljuk kb. 4 percig.
  4. Kockázzuk fel a szalámit, és szórjuk a pisztráng tetejére. Sütőben további 3 percig süssük.
  5. Eközben grillezük meg a köretnek szánt zöldséget. Kevés sóval és borssal ízesítsük.

MEGOSZTOM A RECEPTET

VISSZA A TETEJÉRE