szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Párolt Körte Szarvas Sonkával és Márványsajttal

Töltött Párolt Körte Venison Gusto Szarvas Sonkával és Márványsajttal - Misu Varga

Párolt Körte Szarvas Sonkával és Márványsajttal

HOZZÁVALÓK:

  • 1 vaníliabab
  • 500ml vörösbor
  • 75g cukor
  • 1 fahéj rúd
  • 1 egész hámozott körte
  • 100g Venison Gusto Szarvas Bresaola
  • 100g márványsajt
  • 50ml tejszín
  • 1 evőkanál mazsola
ELKÉSZÍTÉS:
  1. Hosszában felezzük meg a vaníliababot, kaparjuk ki a fekete magokat, és tegyük egy nagy serpenyőbe a borral, a cukorral és a fahéjjal. Vágjunk minden babot három hosszú, vékony csíkra, adjunk hozzá a serpenyőbe, majd öntsük a körte alá.
  2. Pároljuk meg a körtét a borban, annyi bort öntsünk rá, hogy ellepje, és hagyjuk lefedve 20-30 percig.
  3. Vágjuk le a körte tetejét, majd dinnyevágó kés segítségével vágjunk egy üreget a közepébe. Az így rendelkezésre álló gyümölcshúst keverjük össze a márványsajttal, a tejszínnel, és a mazsolával. Majd töltsük meg a körtét ezzel a masszával.
  4. Vágjuk vékony szeletekre a Szarvas Brezaolát, és díszítsük a körtét ezekkel a szeletekkel, és saláta levéllel.

MEGOSZTOM A RECEPTET

VISSZA A TETEJÉRE