szarvas bresaola vaddisznó szalámi

Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Kish-sel

Kecskesajttal Töltött Venison Gusto Vaddisznó Bresaola Tekercs, Vaddisznó Kish-sel, Tormakrémmel, Céklával, Pirított Tökmaggal, Vadalmával, Bazsalikommal – Alen Anzelc

Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Kish-sel

HOZZÁVALÓK

  • 50g Venison Gusto vaddisznó sonka
  • 100g kecskesajt
  • 100g vaj
  • 175g liszt
  • 3 tojás
  • Só, bors
  • 100g Venison Gusto Vaddisznó Paprikás Szalámi
  • 100g bébispenót
  • 100ml tejszín
  • 50g torma
  • 50g Mascarpone
  • 1l céklalé
  • 100g tökmag
  • Vadalma
  • Bazsalikom

ELKÉSZÍTÉS

  • A tekercshez szeleteljük vékonyra a Vaddisznó Bresaolát, és helyezzük egy fóliára. Keverjük krémesre és kenhetőre a kecskesajtot, majd kenjük a Vaddisznó Bresaola szeletekre, és szorosan tekerjük fel. Tegyük a hűtőszekrénybe, és hagyjuk jól lehűlni, hogy könnyen szeletelhető legyen.
  • A leveles tészta elkészítéséhez keverjük össze a vajat, lisztet, 2 evőkanál hideg vizet, 1 tojást, és egy csipet sót. A töltelékhez kockázzuk fel a Vaddisznó Paprika Szalámit, és gyorsan pirítsuk meg egy kis vajon a spenóttal, ízesítsük fekete borssal. Keverjünk össze 2 tojást 100 ml tejszínt, sót és borsot. Töltsük meg a kis pitéket szalámival és öntsük rá a tojást és tejszínes keveréket. 160 fokon kb. 25 percig süssük a pite méretétől függően.
  • Reszeljük le, vagy vágjuk finomra a tormát, és keverjük össze a mascarponeval. Ízlés szerint adjunk hozzá sót és borsot.
  • A cékla püréhez lassú tűzön főzzük az 1 l céklalét, amíg 50 ml-ré sűrűsödik.
  • A tökmagot szárítsuk ki, és pirítsuk meg.
  • Tálaljuk, és kész is az ínycsiklandó ételkülönlegesség.

MEGOSZTOM A RECEPTET

VISSZA A TETEJÉRE